Akupunktiokoulutus

Klassisen akupunktion koulutus on kestoltaan 3,5 vuotta. Koulutus on monimuoto-opiskelua, joka on mahdollista suorittaa työn ohessa. Kontaktiopetusta on 10 - 11 viikonloppuna (pe-su) vuodessa. Opetukseen kuuluu lisäksi klinikkaharjoittelupäivä Tapiolassa noin kerran kuussa. Koulutus tapahtuu pääasiassa englanniksi, joten kurssilla on myös mahdollista parantaa kielitaitoa.

Koulutus on kokonaiskestoltaan noin 2 000 tuntia, 76 opintopistettä, (à 45 min.), joista kontaktiopetusta noin 900 tuntia sekä kliinistä harjoittelua yli 200 tuntia. Koulutuksen läpivienti edellyttää myös itsenäistä opiskelua etätehtävien avulla. Opiskelijoiden on lisäksi suoritettava peruslääketieteen kurssit (anatomia ja fysiologia 140 tuntia, 5 op) sekä ensiapukurssi (16 tuntia), ellei heillä ole vastaavia tietoja entuudestaan.

Koulutuksessa opetetaan keskeiset asiat kiinalaisen lääketieteen filosofiasta, hoitoperiaatteista ja harjoittamisesta. Koulutuksen suorittaneet voivat harjoittaa akupunktiota itsenäisesti ammatinharjoittajina. Koulutusohjelman voit tilata täyttämällä yhteystietosi täällä.

Seuraava koulutus

Uusi koulutus alkaa elokuun lopulla 2018. Otamme koulutukseen 16 - 20 opiskelijaa hakemuksen ja ilmoittautumisjärjestyksen perusteella. Kurssin vuosihinta on 3800 € (1. - 3. vuosi). Neljännen opiskeluvuoden (6 kk) hinta on 1900 €. Maksutavasta riippuen vuosihinnasta voi saada alennusta. Hinnat sisältävät alv:n 24%. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Osallistumisvaatimukset

Hakijan täytyy olla täyttänyt 18 vuotta. Terveydenhuollon koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Koulutus edellyttää sitoutumista sekä kontaktiopetukseen että itsenäiseen opiskeluun. Edellytämme vähintään 80 % läsnäoloa kontaktiopetuksessa jokaisena vuonna. Yksityiskohtaiset osallistumisvaatimukset löytyvät säännöistämme.

Koulutukseen hakeminen

Voit hakea koulutukseen postittamalla hakulomakkeen. Hyväksyttyämme hakemuksesi saat kutsun haastatteluun. Opiskelijavalinta tapahtuu hakemuksen ja haastattelun perusteella. Hakemukset tulee toimittaa 30.6.2018 mennessä. Ennakkomaksu 380,- tulee maksaa kahden viikon kuluessa koulutukseen hyväksymisestä. Ennakkomaksu vähennetään kurssimaksusta. Koulutukseen sitoudutaan vuodeksi kerrallaan.

Lisätietoja koulutuksesta antaa koulun johtaja Johan Nyman
puh. 0400 – 894 895 tai

Hakulomake

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.
Koulutus
Size limit for each file is 100 MB